Terug

Volg Vandaag Inside

Petrachi technisch directeur bij AS Roma

Petrachi technisch directeur bij AS Roma

25 juni 2019, 18:53

AS Roma heeft met Gianluca Petrachi weer een technisch directeur. De 50-jarige Italiaan komt over van Torino en tekent een contract bij de Romeinse club tot medio 2022. Roma zat sinds maart zonder een eindverantwoordelijke in de technische directie.

De Spanjaard Monchi werd toen, net als trainer Eusebio Di Francesco, weggestuurd vanwege de teleurstellende resultaten. Voor volgend seizoen is de Portugees Paulo Fonseca de trainer van de club waar de Nederlanders Justin Kluivert en Rick Karsdorp voetballen.

Petrachi, die als voetballer bij verschillende kleinere clubs in Italië speelde, ging in 2006 aan de slag als technische man bij Pisa. Sinds 2009 was hij verantwoordelijk voor de technische zaken bij Torino.

Francesco Totti leek de droomkandidaat voor de vacante technische functie maar het clubicoon nam onlangs ontslag wegens onvrede over het beleid van de Amerikaanse clubeigenaren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.