Terug

Volg Vandaag Inside

Peter Schouten reageert op uitspraken van René van der Gijp in Vandaag Inside

Peter Schouten reageert op uitspraken van René van der Gijp in Vandaag Inside

3 mrt 2023, 13:50

Advocaat Peter Schouten heeft via Twitter gereageerd op de analyse die René van der Gijp donderdagavond van hem en zijn collega Onno de Jong maakte.

René keek woensdag naar Op1 en vertelde een dag later bij Vandaag Inside over het advocatenduo: "Die Schouten is heel dominant, echt heel dominant. Die Onno is heel erg bescheiden. Maar het is altijd superlullige tv als ze samen zijn. Want Schouten denkt namelijk dat hij alles beter weet. En als Onno aan het woord is zie je hem al kijken: Oh, doe maar naar mij, die vraag. Het zit hem toch niet lekker als hij niet aan het woord is." René illustreerde zijn bewering aan de hand van een drietal Op1-fragmenten, waarin te zien was hoe Schouten het woord overnam van De Jong.

Tekst gaat verder onder de foto.

"Zo sneu voor die man," zei René daarna over Onno de Jong. "Hij moet niet met Schouten in een tv-programma gaan zitten. Schouten moet gewoon in z'n eentje komen en Onno moet lekker thuis blijven. Onno is te bescheiden en Schouten spat echt van het scherm. Dat lijkt me ook een man die behoorlijk dol op zichzelf is, die Schouten. Dat merk ik wel aan hem. Ik bedoel: als je getrouwd bent en je hebt kinderen, ga je niet op tv roepen dat je een open relatie hebt. Dat moet je niet doen, dat moet je gewoon voor jezelf houden. Als je het toch vertelt, zoals hij dat bij HLF8 deed, is dat een beetje zelfoverschatting."

René heeft sowieso het idee dat Schouten graag op televisie komt: "Hij was van de week bij de opening van een envelop. Hij komt altijd!"

Op Twitter reageert Schouten op de analyse van René. De advocaat heeft Vandaag Inside teruggekeken en zegt: "Van der Gijp vindt dat ik niet op tv mag zeggen dat ik een open relatie heb, dat moet je gewoon voor jezelf houden. Wat een bescheten normbesef. Dubbel zoveel diners bij kaarslicht is een prachtig leven! 😉" Wel heeft hij genoten van de Op1-beelden: "Hard gelachen bij het filmpje!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.