Terug

Volg Vandaag Inside

Peter R. de Vries neemt het op voor Memphis: 'Wij hebben hier ook gewoon Artis!'

Peter R. de Vries neemt het op voor Memphis: 'Wij hebben hier ook gewoon Artis!'

3 apr 2020, 00:05

Peter R. de Vries heeft het in RTL Boulevard opgenomen voor Memphis, die afgelopen week foto's plaatste van hemzelf en een lijger. Dat leverde hem veel kritiek op. De Vries is van mening dat als deze foto's niet kunnen, alle dierentuinen ook afgeschaft moeten worden: 'Wij hebben hier ook gewoon Artis in Amsterdam!'

Wanneer er ter sprake komt dat Memphis ondanks alle kritiek op de eerst foto alsnog een tweede foto met de lijger plaatste, vertelt De Vries: 'Waarom hij het ook plaatste, is omdat hij na de 1e foto ik weet niet wat over zich heen heeft gekregen. Ook hele racistische uitingen. Daar heeft hij, vind ik, ook terecht weer op gereageerd.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.