Terug

Volg Vandaag Inside

Peter Kee, politiek redacteur van BNNVARA: ‘Khalid & Sophie écht een links programma? Dat vind ik niet’

7 dec 2023, 13:46

Peter Kee, politiek verslaggever van BNNVARA, was dinsdag te gast in de tweede aflevering van Politiek Vandaag, een podcast van Sam Hagens. Peter Kee reageerde onder meer op de kritiek van Angela de Jong op Khalid & Sophie. Bekijk het in bovenstaande video!

In de dagelijkse podcast Politiek Vandaag ontvangt Sam Hagens verschillende gasten die het parlementaire nieuws toelichten. Onder anderen politiek verslaggever Merel Ek, politicoloog Raymond Mens en oud-omroepbestuurder en onderzoeksjournalist Ton F. van Dijk komen langs. "We bespreken het Haagse nieuws aan de hand van actualiteiten en opmerkelijke fragmenten", aldus Sam.

Bekijk de volledige tweede aflevering van Politiek Vandaag hieronder of beluister 'm via je favoriete podcastapp, zoals SpotifyApple Podcasts of Juke. Vergeet vooral niet te abonneren om niks te missen!

Peter Kee: "Khalid & Sophie is geen links programma"
18:03
Peter Kee: "Khalid & Sophie is geen links programma"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.