Terug

Volg Vandaag Inside

Peter Hyballa al na twee duels ontslagen bij AS Trencin

Peter Hyballa al na twee duels ontslagen bij AS Trencin

28 juli 2022, 10:17

Het dienstverband van trainer Peter Hyballa bij AS Trencin is na twee competitieduels voorbij. De Duitser, oud-trainer van onder meer NEC en NAC Breda, werd op 12 juni gepresenteerd bij de Slowaakse club. Donderdag meldt Trencin alweer afscheid te hebben genomen van de coach die in Duitsland ook bekend is als tv-analyticus.

"Peter Hyballa heeft zijn tijd op de bank van AS Trencin erop zitten. De wegen van de club en de coach van het A-team scheiden zich na een wederzijdse evaluatie van de huidige situatie en een wederzijds akkoord", aldus Trencin.

Na een wisselvallige voorbereiding zat Hyballa slechts twee competitieduels op de bank bij Trencin. De Slowaakse club begon het seizoen met een gelijkspel (0-0) tegen Zilina en verloor afgelopen weekeinde met 4-0 van Slovan Bratislava.

Hyballa moest in juli 2020 al na vijf maanden vertrekken bij NAC. Ook bij zijn volgende clubs - het Poolse Wisla Krakow, het Deense Esbjerg en het Duitse Türkgücü München, was de markante trainer niet langer dan enkele maanden werkzaam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.