Terug

Volg Vandaag Inside

Peter Gillis stelt nieuwe vriendin voor: 'Ik heb het zo met haar getroffen'

23 mei 2023, 19:51

Peter Gillis is weer gelukkig in de liefde. De Massa is Kassa-ster stelt in de Privé zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout voor aan de buitenwereld: "Ik vertrouwde geen vrouw meer. Tot zij op mijn pad kwam. Ik heb het zo met haar getroffen. Aan alles merk ik dat het goed zit tussen ons. Daarom doet ze ook mee aan de soap Massa is Kassa, waarvan het tiende seizoen dinsdagavond van start gaat op SBS6."

Gillis heeft zijn nieuwe vriendin twee maanden verborgen gehouden. Op eerste paasdag liep hij Wendy van Hout tegen het lijf op zijn park Blauwemeer: "Ik werd door Wendy aangesproken omdat ze iets wilde weten. Spontaan riep ze: hé, jij bent Peter. Ja dat ben ik, de enige echte."

Er was eigenlijk meteen een klik: "We raakten, met een bakje koffie erbij, in gesprek over een stacaravan. Daar was ze naar komen kijken om in de weekeinden met haar vijf kinderen naar toe te gaan. Na afloop wisselden we nummers uit. Ik dacht: wat een leuke vrouw, maar het zal wel niets worden. ’s Avonds stuurde ze me een appje. Ze was door de campingbeheerder nog rondgeleid en vond het een mooi park. Ik hoopte alleen maar dat ze terug zou komen op ons gezellige gesprek. En toen stelde ze voor snel weer koffie te gaan drinken."

Peter Gillis ging een half jaar geleden uit elkaar met Nicol Kremers: "Ik moet zeggen dat ik door een heel diep dal ben gegaan. Van het ene op het andere moment was Nicol verdwenen, zelfs zonder haar spullen mee te nemen. We zijn vijf jaar samen geweest, dat kon ik niet zomaar afsluiten. Na een maand of twee heb ik het dagelijkse leven weer opgepakt."

Bekijk vanavond in Shownieuws een interview met Peter Gillis en zijn kersverse liefde. Een voorproefje is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.