Terug

Volg Vandaag Inside

Peter Gillis reageert op OnlyFans-avontuur van ex Nicol Kremers

Peter Gillis reageert op OnlyFans-avontuur van ex Nicol Kremers

24 mrt 2023, 00:00

Peter Gillis heeft gereageerd op het opvallende nieuws van zijn ex-partner Nicol Kremers. Nicol is namelijk een nieuw avontuur gestart op het sensuele platform OnlyFans.

Bij een foto van zichzelf schreef Nicol: "Hej lieve fans! Ik heb er lang en goed over nagedacht! Maar na een bewogen periode is dit het juiste moment om hier mee een nieuw avontuur te starten! Volg me vanaf nu ook op OnlyFans."

(Tekst gaat verder onder de foto.)

Reactie Peter op nieuw avontuur Nicol

"Hij wil er niet al te veel over zeggen, behalve dat het misschien niet helemaal past bij een moeder van vier kinderen", laat Peter tegenover De Telegraaf weten.

Volgens Shownieuws lijkt Peter er niet van ondersteboven te zijn. "Ze is oud en wijs genoeg", laat hij desgevraagd weten. Vorige maand werd bekend dat Nicol en Peter niet meer samen zijn: "In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan," schreef Peter toen op Instagram.

Bekijk in de video hieronder hoe de mannen van Vandaag Inside reageerden op de overstap van Nicol naar OnlyFans.

Nicol Kremers, ex van Peter Gillis, op OnlyFans: 'Een beetje treurig'
0:36
Nicol Kremers, ex van Peter Gillis, op OnlyFans: 'Een beetje treurig'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.