Terug

Volg Vandaag Inside

Peter Gillis reageert op felle kritiek van Johan Derksen: 'Ordinaire patjepeeër!'

Peter Gillis reageert op felle kritiek van Johan Derksen: 'Ordinaire patjepeeër!'

10 juni 2022, 11:56

Johan Derksen liet zich afgelopen woensdag in Vandaag Inside kritisch uit over Massa is Kassa-ster Peter Gillis. Johan vertelde dat hij vindt dat de eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken mensen met weinig geld uitbuit, en noemde hem onder andere een 'ordinaire patjepeeër.' In Shownieuws heeft Gillis gereageerd op de uitlatingen van Johan.

Nadat René woensdagavond lachte om beelden van een voetballende Peter Gillis, moest Johan even zijn ei kwijt. 'Ik kan om Peter Gillis niet lachen. Ik vind dat niet eens vermakelijk. Ik vind hem een ordinaire patjepeeër, en weet je wat iemand op tv eens moet zeggen? Dat hij niet arbeidersmensen, die niet zoveel geld te besteden hebben, in van die aftandse hondenhokken op van die kutparken van hem moet douwen! Het is echt verschrikkelijk,' ging Johan even later verder. 'Mensonterend, die oude caravans waar hij hele gezinnen in duwt omdat ze niet meer te besteden hebben.'

Tekst gaat verder onder de video.

Johan geen fan van Peter Gillis: 'Ik vind hem een ordinaire patjepeeër'
2:08
Johan geen fan van Peter Gillis: 'Ik vind hem een ordinaire patjepeeër'

In gesprek met Shownieuws reageert Peter Gillis op de keiharde kritiek: 'Hij moet zelf weten wat hij zegt. Ik slaap er geen nacht minder om, want ik weet beter. Je kan van alles roepen, maar dan denk ik: ga eerst maar presteren wat Petertje allemaal presteert. En ik douw mensen niet in een kuthok, dus ga dat ook niet zitten roepen. Als je zelf nog nooit bent wezen kijken, dan vind ik dat heel vervelend. Maar ik lig er niet wakker van.'

Bekijk in de video hieronder de reactie van Peter Gillis op de kritiek van Johan, vanaf 01:43.

Peter en Nicol reageren op geruchten relatiebreuk
2:40
Peter en Nicol reageren op geruchten relatiebreuk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.