Terug

Volg Vandaag Inside

'Peter Gillis opgepakt na mishandeling'

'Peter Gillis opgepakt na mishandeling'

22 juli 2022, 15:42

Peter Gillis zou zijn opgepakt op verdenking van mishandeling, meldt Shownieuws. Ton van de Biezenbos, advocaat van de Massa is Kassa-ster, laat aan Shownieuws weten "geen mededelingen te willen doen over de lopende zaken van zijn cliënt."

Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie laat weten dat een 60-jarige verdachte is opgepakt. Bronnen bevestigen aan Shownieuws dat het gaat om Peter Gillis. De verdachte zou op 29 mei zijn opgepakt vanwege mishandeling van een vrouw op een locatie in Ommel. "Het onderzoek is inmiddels afgerond en op 12 augustus wordt de zaak inhoudelijk behandeld voor de rechtbank Oost-Brabant," aldus de woordvoerder.

Peter Gillis zegt tegenover Shownieuws dat er niets van het verhaal klopt en hij ontkent alle feiten. Zijn vriendin Nicol spreekt op Instagram van Code Rood: "Deze berichtgeving is onzin en niet waar."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.