Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax krijgt advies: 'Peter Bosz past qua opvattingen uitermate goed bij de club'

Ajax krijgt advies: 'Peter Bosz past qua opvattingen uitermate goed bij de club'

2 feb 2023, 10:30

Johan Derksen vertelde woensdagavond in Vandaag Inside wie de trainer van Ajax moet worden. Volgens hem past Peter Bosz perfect bij de Amsterdammers.

Johan begrijpt niets van de aanstelling van John Heitinga als interim-coach van Ajax. "Er heeft niemand ooit geroepen dat het een goed idee is om Heitinga trainer van Ajax te maken. Dan speelt Ajax heel slecht tegen Excelsior, met krabben en bijten winnen ze en plotseling is Heitinga heilig verklaard en moet hij het seizoen afmaken. Die jongen heeft geen enkele ervaring en heeft nu een beursgenoteerd bedrijf in handen."

Johan pleit voor een terugkeer van Peter Bosz, die in het seizoen 2016/17 ook al actief was als trainer in Amsterdam: "Bosz was bijna naar België gegaan. Dan denk ik: Haal hem nou, maar algemeen directeur Edwin van der Sar haalt hem niet, want hij is vanwege van der Sar weggegaan. Hij wilde dat zijn vriendje Dennis Bergkamp in de technische staf zat, maar Peter Bosz wilde met zijn eigen staf werken. Bosz is een trainer die qua opvattingen uitermate goed bij Ajax past."

Johan is niet onder de indruk van de Ajax-directie. Bekijk hieronder het hele fragment.

Johan trekt conclusie: 'Ajax is in handen gevallen van lichtgewichten'
3:09
Johan trekt conclusie: 'Ajax is in handen gevallen van lichtgewichten'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.