Terug

Volg Vandaag Inside

Peter Bosz nieuwe coach Bayer Leverkusen

Peter Bosz nieuwe coach Bayer Leverkusen

23 dec 2018, 12:22

LEVERKUSEN (ANP/DPA) - Bayer Leverkusen heeft Peter Bosz aangesteld als nieuwe trainer. Hij volgt de ontslagen Heiko Herrlich op. De 54-jarige Bosz is oud-trainer van Ajax en Borussia Dortmund. Hij gaat kort na de jaarwisseling op 4 januari aan de slag bij de Bundesligaclub.

Bosz heeft volgens een bericht op de website van de club een contract getekend tot en met juni 2020. Hendrie Krüzen wordt zijn assistent.

Herrlich (47) was sinds de zomer van 2017 coach van de 'Werkself', zoals de Duitsers Leverkusen graag noemen. Hij eindigde vorig seizoen als vijfde met de club in de competitie. Dit seizoen gaat het duidelijk minder voortvarend in de competitie; Leverkusen leed al zeven nederlagen en staat negende in de tussenstand.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.