Terug

Volg Vandaag Inside

Peter Bosz: 'Ik denk dat ik hierna stop, dan is het mooi geweest'

Peter Bosz: 'Ik denk dat ik hierna stop, dan is het mooi geweest'

9 jan 2024, 19:14

Peter Bosz is bezig aan een succesvol seizoen als trainer van PSV, maar in gesprek met PSV TV vertelt hij dat dit zomaar zijn laatste klus als trainer zou kunnen zijn.

“Ik denk dat ik hierna stop. Dan is het toch mooi geweest? Dan wil ik naar palmbomen gaan kijken en wil ik genieten." Volgens Bosz geniet hij nu ook, maar is hij altijd weg en onderweg. “Dat doe ik al meer dan 45 jaar, dus ik weet het niet en dan moet ik het eigenlijk ook niet zeggen. Ik zie het wel. Ik heb niet zoiets, van hierna wil ik nog naar de Premier League of zo.”

Bosz zou Oranje nog wel overwegen als nieuwe uitdaging. “Als het Nederlands elftal een keer komt, dan zou mij dat geweldig lijken", besluit Bosz.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.