Terug

Volg Vandaag Inside

Peter Bosz haalt uit naar Kenneth Perez: 'Ik speel geen spelletje'

1 apr 2024, 00:00

Peter Bosz heeft zich kapot geërgerd aan het gedrag van ESPN-analist Kenneth Perez. De trainer van PSV was boos op zijn ploeg na de 3-1 nederlaag tegen NEC en Perez kon zich niet helemaal vinden in de woorden van Bosz.

Bosz gebruikte woorden als 'hautain' en 'arrogant', om aan te geven dat hij absoluut niet blij was met het spel van zijn ploeg op bezoek bij NEC. Perez was analyticus bij de wedstrijd en ging daar niet in mee. "Dat weet je toch met hem, dat spelletje. In het begin, toen ze hartstikke goed speelden, vond hij het ook slecht en dramatisch. Dat is het spel van een trainer, om zijn ploeg een beetje te prikkelen", zei Perez.

Bosz blikte maandag tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel met Excelsior terug op de woorden van Perez. "Daar heb ik me kapot aan geërgerd", begon Bosz. "Want hij stond naast me. Waarom zegt hij dat niet als ik mijn analyse geef? Dan zeg je dat toch? Dan loop ik weg en dan pas gaat hij het zeggen."

"Hij moet niet zeggen dat ik een spelletje speel, want dat doe ik niet", zei Bosz. "Ik geef gewoon eerlijk mijn mening. En daar hoeft hij het niet mee eens zijn. Dat mag. Ik kan in zijn ogen een verkeerde analyse geven. Ik heb de wijsheid ook niet in pacht. Maar je moet niet mijn integriteit in twijfel trekken", aldus Bosz.

Wim Kieft ergerde zich onlangs aan uitspraken van Peter Bosz na afloop van PSV-Feyenoord (2-2), zo vertelde hij bij Veronica Offside. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.