Terug

Volg Vandaag Inside

Peter Bosz genoemd als 'gedroomde kandidaat' voor trainersvacature in Eredivisie

Peter Bosz genoemd als 'gedroomde kandidaat' voor trainersvacature in Eredivisie

27 feb 2023, 18:46

FC Twente heeft een lijntje uitgegooid naar Peter Bosz, meldt clubwatcher Leon ten Voorde in de podcast De Ballen Verstand van Tubantia.

"Ze zullen het niet bevestigen bij Twente, maar ik heb toch wel het gevoel, en dat gerucht gaat ook wel, dat ze een lijntje hebben gelegd met Apeldoorn," aldus Ten Voorde. "Peter Bosz zou denk ik wel de gedroomde kandidaat zijn."

"Stel dat je Peter Bosz haalt, dan haal je ook wat druk weg bij Arnold Bruggink," vervolgt de FC Twente-watcher. "Je haalt een heel ervaren vakman in huis, waar alle ogen op gericht zullen zijn. Dan komt Bruggink wat minder in de schijnwerpers, om te wennen aan zijn nieuwe rol."

De mogelijke komst van Bosz zou ook kunnen helpen bij inkomende transfers: "Als je hem kunt krijgen, en je gaat met spelers praten, dan heb je absoluut een streep voor."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.