Terug

Volg Vandaag Inside

Peru zonder Tapia en Guerrero tegen Oranje

Peru zonder Tapia en Guerrero tegen Oranje

18 aug 2018, 10:34

LIMA (ANP) - Peru komt volgende maand zonder Renato Tapia en Paolo Guerrero naar Amsterdam voor de oefeninterland tegen het Nederlands elftal. De middenvelder van Feyenoord en de 34-jarige spits ontbreken in de selectie van 24 man die bondscoach Ricardo Gareca presenteerde. Tapia is op de weg terug na een blessure, terwijl Guerrero onlangs binnen de Braziliaanse competitie overstapte van Flamengo naar Internacional. De aanvoerder en topschutter aller tijden van de nationale ploeg wil zich voorlopig focussen op zijn nieuwe club.

Peru is op woensdag 6 september in Amsterdam de eerste tegenstander van Oranje in het nieuwe seizoen. Het vriendschappelijke duel in de Johan Cruijff ArenA staat voornamelijk in het teken van het afscheid van recordinternational Wesley Sneijder, die tijdens zijn 134e interland afzwaait.

De Peruanen oefenen op 9 september in Sinsheim ook tegen Duitsland, de onttroonde wereldkampioen van 2014. Oud-PSV'er Jefferson Farfán is de bekendste speler in de selectie van Gareca. Op het WK in Rusland bleef Peru steken in de groep.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.