Terug

Volg Vandaag Inside

Personele zorgen Manchester City

Personele zorgen Manchester City

26 feb 2019, 00:51

MANCHESTER (ANP) - Manchester City moet in de komende, belangrijke fase van het seizoen veel spelers missen. De Franse verdediger Aymeric Laporte en de Braziliaanse middenvelder Fernandinho voegden zich na de finale van de League Cup bij de groeiende lijst van geblesseerden. Het baart coach Pep Guardiola zorgen. ,,We zullen de komende weken veel belangrijke spelers niet kunnen inzetten'', aldus de Spaanse coach.

Manchester City won zondag de League Cup door in de finale na strafschoppen te winnen van Chelsea. De club is nog actief in de FA Cup, strijdt om de landstitel en speelt nog in de Champions League. ,,In vier competities strijden is veeleisend. We krijgen het de komende tijd zwaar, vooral in de Premier League en de Champions League'', meent Guardiola. ,,De League Cup winnen was wel belangrijk, want het geeft de ploeg moraal.''

City heeft vooral veel geblesseerde verdedigers. John Stones en Benjamin Mendy zijn al langer uit de roulatie. ,,Fernandinho en Laporte liggen er ook enkele weken uit.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.