Terug

Volg Vandaag Inside

Personal trainer over Virgil van Dijk: 'Mijn handen jeuken als ik hem zie'

Personal trainer over Virgil van Dijk: 'Mijn handen jeuken als ik hem zie'

16 juli 2022, 23:50

Personal trainer Patrick Woerst zat zaterdag als analist bij NOS Studio Engeland om de wedstrijd tussen Spanje en Denemarken te analyseren. De Nederlander heeft meerdere voetballers onder zich waaronder Ryan Gravenberch en Denzel Dumfries, maar hij zij nog graag met een ándere Oranje-international willen samenwerken, namelijk: Virgil van Dijk.

Woerst wordt regelmatig ingehuurd door professionele voetballers die vaardigheden willen bijschaven, naast de trainingen bij hun eigen clubs. 'Ik denk wel dat de clubs dat zelf kunnen doen, alleen is de vraag: hebben zij daar wel de tijd en energie voor? Het wordt heel lastig om die individuele aandacht te geven in een selectie met 23 spelers. Dus ik denk dat zij op zoek zijn naar specialisten die hen aanvullen.'

Vervolgens vraagt presentator Sjoerd van Ramshorst met welke speler Woerst nog zou willen samenwerken. 'Hoeveel namen wil je hebben? Mijn handen jeuken als ik Virgil van Dijk zie. Ik ben van mening dat hij een topverdediger is - absoluut - begrijp me zeker niet verkeerd. Maar dat is vooral op fysiek en snelheid... Daarmee compenseert hij heel vaak dat hij niet goed gepositioneerd staat. En ik denk dat daar voor hem nog heel veel ruimte is voor verbetering.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.