Terug

Volg Vandaag Inside

Perez vol ongeloof na Utrecht - Feyenoord: 'Het is krankzinnig'

Perez vol ongeloof na Utrecht - Feyenoord: 'Het is krankzinnig'

30 aug 2021, 11:41

Kenneth Perez wist niet wat hij zag tijdens het duel tussen FC Utrecht en Feyenoord (3-1). De analist van ESPN is enorm kritisch over het optreden van scheidsrechter Dennis Higler.

FC Utrecht kreeg in de eerste helft een penalty van Higler na een duel tussen Tyrel Malacia en Anastasios Douvikas, maar werd later afgekeurd door de VAR. In de tweede helft floot Higler twee keer voor een penalty. De strafschop voor de Domstedelingen bleef staan, die van Feyenoord werd afgekeurd.

'Verder gaat het wel lekker hoor met Higler', reageerde Perez bij Dit Was Het Weekend op ESPN. 'Even serieus, hoe haal je het in je hoofd als je scheidsrechter bent om te denken: Deze moet ik geven. Het is krankzinnig. Je ziet toch dat hij in de lucht trapt?'

Perez vraagt zich af of sommige scheidsrechters dit niveau wel aankunnen. 'Is er niet een moment dat je, en dan doel ik niet per se op Higler omdat Joey Kooij ook in aanmerking komt, moet concluderen: Dit is gewoon niet voor jou weggelegd?'

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.