Terug

Volg Vandaag Inside

Perez verbaasd door terugkeer Alex Kroes bij Ajax: 'Ik dacht dat hij karakter had'

29 apr 2024, 11:25

Kenneth Perez heeft bij Dit Was Het Weekend op ESPN met verbazing gereageerd op de terugkeer van Alex Kroes bij Ajax.

Alex Kroes keert als technisch directeur terug, nadat hij met de raad van commissarissen van de Amsterdamse club overeenkwam dat hij terugtreedt als algemeen directeur. In die functie werd hij begin deze maand geschorst.

Perez reageert: "Ik vind het wel opvallend dat je blijkbaar zo graag bij Ajax wil komen, terwijl de RvC, de mensen waar je nu weer mee gaat samenwerken, zó graag van jou af wilden. Ik dacht echt dat hij karakter had."

De analist legt uit: "Het rapport over Mislintat wilde hij niet zomaar ondertekenen, een aantal andere dingen wilde hij niet laten gebeuren, en nu toch... Hij gaat nu met mensen samenwerken die hem bijna trots hebben weggestuurd. Dat zijn nu de mensen waar je verantwoordelijkheid aan af moet leggen. Ik vind het bijzonder dat hij dit toch gaat doen," besluit Perez.

Valentijn Driessen vroeg zich in Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside, hardop af waarop gebaseerd is dat Alex Kroes de reddende engel is voor Ajax. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.