Terug

Volg Vandaag Inside

Perez verbaasd door Insta-berichten Ihattaren: 'Dat doe je toch niet als je ziek bent?'

Perez verbaasd door Insta-berichten Ihattaren: 'Dat doe je toch niet als je ziek bent?'

9 mei 2021, 19:40

Mohamed Ihattaren zat zondag niet bij de selectie van PSV voor de wedstrijd tegen Willem II. Afgelopen vrijdag werd er op de persconferentie voorafgaand aan het duel door Roger Schmidt verteld dat de middenvelder ziek was. Kenneth Perez en Mario Been reageerden zondagmiddag in de studio van ESPN verbaasd.

'Die is vaak ziek, hè,' reageert Mario Been. Perez vult hem aan: 'Maar ik zag hem toch ergens in een moskee ofzo?', doelt hij op stories die zaterdagavond te zien waren op het Instagram-account van Ihattaren. 'Dat doe je toch niet als je ziek bent?' Been is het met hem eens: 'Vreemd.'

Bekijk de Instagram Stories van Ihattaren in de video hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.