Terug

Volg Vandaag Inside

'Zou me niet verbazen als Stekelenburg bij EK-selectie zit'

'Zou me niet verbazen als Stekelenburg bij EK-selectie zit'

11 feb 2021, 16:14

Kenneth Perez liet gisteravond een opvallende naam vallen voor Oranje. Hij ziet Maarten Stekelenburg wel terugkeren in de selectie van het Nederlands Elftal voor het EK van 2021.

Enige eis volgens Perez is natuurlijk dat Stekelenburg in vorm raakt. 'Dan speelt hij zo in het Nederlands elftal', lacht Perez bij ESPN. 'Bij gebrek aan beter heb je heel snel een kans als je bij een van de topclubs uitblinkt. Als hij in belangrijke wedstrijden, zoals tegen Lille (in de Europa League, red.), zijn niveau laat zien, zou het me niet verbazen als hij bij de EK-selectie zit.'

Op dit moment is de eerste keus voor Oranje, Jasper Cillessen, geblesseerd en daarom moet Frank de Boer kiezen uit onder andere Tim Krul en Marco Bizot. Verder worden Joël Drommel en Justin Bijlow hoog aangeschreven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.