Terug

Volg Vandaag Inside

Pérez over Ajax: ‘Dat Go Ahead een tegenstander van dit niveau niet oprolt, vind ik teleurstellend’

Pérez over Ajax: ‘Dat Go Ahead een tegenstander van dit niveau niet oprolt, vind ik teleurstellend’

15 jan 2024, 09:02

Kenneth Pérez verbaast zich over het positieve sentiment rond het spel van Go Ahead Eagles, in het verloren thuisduel met Ajax (2-3). De Eagles moesten zondag na een vermakelijke wedstrijd hun meerdere erkennen in de Amsterdammers.

“Waar ik me het meeste over verbaas? Dat heel veel mensen vinden dat Go Ahead een geweldige wedstrijd heeft gespeeld”, begint Pérez bij Dit Was Het Weekend. “Ik vind eigenlijk dat Go Ahead Eagles zich echt achter de oren moet krabben dat je niet van dit niveau tegenstander wint, thuis waar ze zo sterk zijn, en dat je punten laat liggen tegen dit niveau tegenstanders.”

Volgend de analist kreeg de ploeg van René Hake genoeg kansen om thuis van Ajax te winnen. “Je kon zo alleen op de keeper af, het is dat Diant Ramaj een geweldige wedstrijd keepte. Ook Ajax kreeg kansen maar dat Go Ahead dit niveau tegenstanders niet oprolt, vind ik teleurstellend.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.