Terug

Volg Vandaag Inside

Perez oppert: 'Zet Bergwijn op de bank'

Perez oppert: 'Zet Bergwijn op de bank'

25 jan 2020, 20:39

Volgens Kenneth Perez moet PSV-trainer Ernst Faber een stevig signaal afgeven en sterspeler Steven Bergwijn slachtofferen. De analist oppert dit bij 'De Eretribune' op FOX Sports

Perez zegt dat ook Bergwijn het niet voor elkaar krijgt om PSV bij de hand te nemen. Als voorbeeld gebruikt hij Berghuis die Feyenoord wel bij de hand nam toen het slecht ging bij Feyenoord. "Nu het bij Feyenoord weer goed gaat, speelt hij nog steeds goed. Hij doet soms wel domme dingen, maar hij neemt zijn ploeg wel bij de hand", zegt de analist.

"Het is te makkelijk om nu weer Hendrix en Bruma te slachtofferen. Dan denken de spelers dat hij weer voor de makkelijk weg kiest", vervolgt Perez. Bergwijn was tegen NAC opgesteld als spits, maar de analist zag Bergwijn overal en nergens behalve in de spits. Perez zegt dat als Bergwijn zijn opdracht niet wil uitvoeren, dan moet hij maar even plaats nemen op de bank.

VIDEO - 'FOX Sports is veranderd in Kraay Sports'

'Fox Sports veranderd in Kraay Sports'
1:55
'Fox Sports veranderd in Kraay Sports'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.