Terug

Volg Vandaag Inside

Pérez kritisch op Teze: ‘Dat vind ik echt zo ongelooflijk zwak’

Pérez kritisch op Teze: ‘Dat vind ik echt zo ongelooflijk zwak’

4 feb 2024, 22:01

Kenneth Pérez is zondagavond in Dit Was het Weekend niet te spreken over het optreden van PSV'er Jordan Teze in het duel tegen Ajax (1-1).

Ajax scoorde zaterdagavond vanuit een snelle counter, maar volgens Pérez had Teze dit kunnen voorkomen. “Hij stopt gewoon, hij ruikt helemaal geen gevaar hier. Als hij nou zorgt dat hij aansluit kan Brobbey nergens heen, maar doordat hij er zo laks mee omgaat, ontstaat er ruimte. Hij lijkt te denken dat het Ramalho wel in z’n eentje zal lukken. Dat vind ik echt zo ongelofelijk zwak van een verdediger die toch het gen moet hebben om gevaar te ruiken en zijn ploeggenoot te helpen.”

“Je kan niet denken: het loopt wel los, ik kan wel weer gaan aanvallen. Dat vond ik echt heel tekenend", besluit de analist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.