Terug

Volg Vandaag Inside

Perez heeft spijt van trieste actie: 'Wat voor imbeciel ben ik geweest?'

Perez heeft spijt van trieste actie: 'Wat voor imbeciel ben ik geweest?'

4 mrt 2020, 22:11

In een interview met Voetbal International vertelt Kenneth Perez openhartig over zijn temperamemtvolle karakter dat hem tijdens zijn carrière weleens in de weg zat.

'Als voetballer was ik nooit zo snel tevreden. Ik kon heel slecht tegen mijn verlies. Echt vreselijk was dat. Een soort kortsluiting leek het wel. Op het veld had ik ook wel momenten dat ik enorm fel reageerde', vertelt Perez over zichzelf.

'Een mens heeft vele kanten, denk ik maar. Ik heb natuurlijk een paar dingen gedaan waar ik zó niet trots op ben, met als dieptepunt het verhaal met grensrechter Nicky Siebert (door Perez uitgemaakt voor ‘kankerneger’, red.)', vervolgt de Deen. 'Als ik daar nu aan terugdenk… Wat voor imbeciel ben ik geweest? Hoe kun je zulke woorden in je mond nemen? Dat is een taal die ik nooit gebruik, laat staan dat ik racistisch ben. Integendeel zelfs.'

De actie heeft Perez lang achtervolgd. 'Zo'n opmerking achtervolgt je de rest van je leven. Dat moet je gewoon accepteren. Wat er toen gebeurde, kan ik ook niet analyseren. Een verstandsverbijstering was het. Het ging om een ingooi! Lekker belangrijk.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.