Terug

Volg Vandaag Inside

Pérez heeft duidelijke boodschap voor Verstappen: 'Dan steun ik Max ook niet'

Pérez heeft duidelijke boodschap voor Verstappen: 'Dan steun ik Max ook niet'

1 mrt 2023, 00:00

In aanloop naar de start van het Formule 1-seizoen in Bahrein heeft Sergio Pérez een duidelijke boodschap gegeven aan teamgenoot Max Verstappen. De Mexicaan steunt de Nederlander namelijk alleen als hij die steun ook terug krijgt. Dat zegt Pérez tegenover Fox Sports Mexico.

Aanleiding hiervoor is de genegeerde teamorder van Verstappen vorig jaar tijdens de GP van Brazilië. Verstappen weigerde Pérez toen te helpen in de slotfase van de Grote Prijs in Sao Paolo. De wereldkampioen negeerde een teamorder en liet de Mexicaan, die nog tweede kon worden in het kampioenschap, niet voorbijgaan om zesde te worden.

"Het is altijd belangrijk om als team samen te werken", zegt Checo. "Maar als ik geen steun ontvang, dan zal ik dat andersom natuurlijk ook niet geven. Dat is duidelijk. Maar ik verwacht niet dat het zo ver gaat komen."

Pérez verwacht niet dat er opnieuw problemen zullen ontstaan. "Het wordt een intens seizoen, gedurende welke er waarschijnlijk zes auto's voor het kampioenschap gaan strijden. Daarom wordt het zeer belangrijk om als team samen te werken", aldus de Mexicaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.