Terug

Volg Vandaag Inside

Pérez adviseert Ajax: 'Bergwijn en Berghuis niet opstellen'

4 mrt 2024, 10:22

Kenneth Pérez vertelde zondagavond in Dit Was Het Weekend dat hij Steven Berghuis en Steven Bergwijn niet meer zou opstellen bij Ajax, als zij terugkomen van hun blessures.

Op de vraag of Pérez Bergwijn en Berghuis in de basis zou zetten als ze fit zijn, antwoordt hij stellig. “Niet opstellen. Je bent nu een traject ingegaan met betrouwbaarheid. Kristian Hlynsson en Kenneth Taylor willen hard werken voor het team. En ik weet het: het is niet wat je graag ziet bij Ajax. Daar wil je spelers met een fluwelen techniek. Alleen daar is de tijd niet rijp voor.”

Volgens de analist kunnen Berghuis en Bergwijn als invallers alsnog belangrijk zijn voor de Amsterdammers. “Die twee jongens kan je dan eventueel in een wedstrijd inzetten waar je niet openbreekt om dan de boel te repareren. Het wordt niet makkelijk om ze op de bank te houden, maar de trainer is aangesteld om resultaten te behalen."

Johan Derksen liet zich eerder in Vandaag Inside kritisch uit over Steven Berghuis. "'Als er stront aan de knikker is, is Berghuis er altijd bij betrokken." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.