Terug

Volg Vandaag Inside

Pereiro verliest met Uruguay van Zuid-Korea

Pereiro verliest met Uruguay van Zuid-Korea

12 okt 2018, 17:31

SEOUL (ANP) - Gastón Pereiro heeft met Uruguay in een oefeninterland verloren van Zuid-Korea. De Aziatische ploeg bleek in Seoul met 2-1 te sterk. Pereiro, de aanvallende middenvelder van PSV, kwam in de 73e minuut in het veld voor Matias Vecino, die vlak daarvoor de stand gelijk had getrokken.

De Koreanen waren op voorsprong gekomen via Hwang Ui-jo. Kort daarna miste aanvoerder Son Heung-min een strafschop namens het gastland. Uruguay, dat aantrad zonder spits Luis Suárez die in Barcelona bij zijn hoogzwangere vrouw is achtergebleven, kwam via Vecino op gelijke hoogte. Tien minuten voor tijd bezorgde Jung Woo-young de Koreanen de winst.

Met Ritsu Doan van FC Groningen als invaller won Japan met 3-0 van Panama.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.