Pepi helpt PSV ver in blessuretijd aan zege op FC Twente

17 mrt 2024, 22:10

Ricardo Pepi heeft PSV aan een zege op FC Twente geholpen. De invaller maakte in de 97e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd (1-0).

PSV blijft de ranglijst riant aanvoeren, met een voorsprong van 10 punten op Feyenoord. FC Twente staat nog redelijk stevig op de derde plaats, met 9 punten minder dan Feyenoord en een voorsprong van 4 punten op AZ.

Scheidsrechter Joey Kooij keurde in de openingsfase van de tweede helft een doelpunt van Myron Boadu af. De spits van FC Twente kopte raak na een hoekschop. Maar volgens de arbiter had Boadu een overtreding op doelman Walter Benítez gemaakt.

Bij PSV was Luuk de Jong de gevaarlijkste man. De spits raakte de paal en scoorde bijna met een kopbal. Doelman Lars Unnerstall van FC Twente kreeg nog net een hand tegen zijn inzet. De Jong scoorde in de slotfase wel, maar hij deed dat in buitenspelpositie. Invaller Mitchell van Bergen bij FC Twente verzuimde in blessuretijd PSV de eerste nederlaag in de competitie toe te brengen. Even later trof Pepi wel doel.

Wim Kieft ergerde zich in Veronica Offside aan uitspraken Peter Bosz na afloop van PSV-Feyenoord. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.