Terug

Volg Vandaag Inside

Penisvormige ijsberg gaat viraal: 'Ze denken dat het gefotoshopt is'

Penisvormige ijsberg gaat viraal: 'Ze denken dat het gefotoshopt is'

2 mei 2023, 15:56

Voor de oostkust van het Canadese eiland Newfoundland is wel een héél bijzondere ijsschots gespot. Fotograaf Ken Perry, afkomstig uit de stad Dildo, zag met zijn drone boven het stuk ijs een duidelijke gelijkenis met het mannelijke geslachtsorgaan. Beelden van de penisvormige ijsberg gaan viraal op sociale media.

"Mensen geloven niet dat het echt is. Ze denken dat het gefotoshopt is. Maar ik kan je vertellen: het is echt", vertelt de Canadese fotograaf Perry tegenover The Guardian. "Iedereen maakt zich tegenwoordig zorgen over de kosten van levensonderhoud. Maar als deze berg een glimlach op de gezichten van mensen kan toveren, is het het allemaal waard", aldus Perry.

(Tekst gaat verder onder de foto's.)

Inmiddels is de penisvormige ijsberg verdwenen. Een dag nadat fotograaf Perry de ijsberg had gespot, is de bolle top ingestort. Een groot gemis voor de mensen op het Canadese eiland Newfoundland. Het leidde zelfs tot een herdenkingsvideo: "Weg maar niet vergeten. Voor altijd in ons hart", luidt de caption bij de video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.