Terug

Volg Vandaag Inside

Pelé ontslagen uit het ziekenhuis

Pelé ontslagen uit het ziekenhuis

16 apr 2019, 00:52

De Braziliaanse voetballegende Pelé heeft het ziekenhuis in São Paulo mogen verlaten. Bij de 78-jarige Zuid-Amerikaan werd zaterdag een niersteen verwijderd. Hij had een week in de kliniek doorgebracht nadat hij eerder deze maand tijdens een werkbezoek aan Parijs ook al in een ziekenhuis was opgenomen, toen met een infectie aan de urinewegen.

Pelé, voor vele liefhebbers de beste voetballer ooit, tobt al jaren met zijn gezondheid. Hij verbleef de afgelopen jaren ook al in het ziekenhuis wegens prostaat- en nierklachten. Ook kreeg de voormalige aanvaller van Santos en New York Cosmos een nieuwe heup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.