Terug

Volg Vandaag Inside

Pedro en Willian helpen Chelsea aan zege

Pedro en Willian helpen Chelsea aan zege

12 jan 2019, 21:40

LONDEN (ANP) - Chelsea heeft de vierde plaats van de Premier League steviger in handen gekregen. De club uit Londen won de thuiswedstrijd tegen Newcastle United (2-1) en nam zo verder afstand van Arsenal, dat verloor van West Ham United: 0-1.

Chelsea heeft nu zes punten meer dan het als vijfde geklasseerde Arsenal. De beste vier clubs van de eindklassering van de Premier League mogen volgend seizoen aan de Champions League deelnemen.

Chelsea dankte de zege aan doelpunten van Pedro en Willian. Ciaran Clark kopte Newcastle United vlak voor rust op gelijke hoogte. Chelsea heeft nog maar een punt minder dan Tottenham Hotspur, de nummer drie van de ranglijst die zondag nog tegen Manchester United speelt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.