Terug

Volg Vandaag Inside

Pedersen nieuwe spits van FC Emmen

Pedersen nieuwe spits van FC Emmen

9 aug 2018, 12:18

EMMEN (ANP) - FC Emmen heeft de selectie kort voor de start van de competitie aangevuld met Nicklas Pedersen. De Deense spits ondertekende donderdag bij de naar de eredivisie gepromoveerde club een contract voor twee seizoenen.

De nu dertigjarige Pedersen voetbalde in Nederland eerder bij FC Groningen. Na een kleine drie jaar maakte hij in 2012 de overstap naar KV Mechelen. Daarna kwam hij ook nog uit voor AA Gent, Oostende en opnieuw Mechelen. Pedersen kwam veertien keer uit voor het Deense elftal.

FC Emmen begint de competitie zondag met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.