Terug

Volg Vandaag Inside

Pedersen met knieblessure naar ziekenhuis

Pedersen met knieblessure naar ziekenhuis

5 feb 2019, 16:59

EMMEN (ANP) - FC Emmen moet het mogelijk een tijd stellen zonder Nicklas Pedersen. De Deense spits moest dinsdag de training staken door een blessure aan een knie. In het ziekenhuis wordt het gewricht verder onderzocht.

,,Naar alle waarschijnlijkheid is hij zondag niet inzetbaar in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag", meldt FC Emmen op de website. Zodra de onderzoeken zijn afgerond komt de Drentse eredivisieclub met meer informatie.

Pedersen ontpopt zich dit seizoen bij Emmen als supersub. Zo kwam hij tegen zijn oude club FC Groningen (1-2 winst) in het veld en scoorde in de slotfase twee keer. Datzelfde deed hij tegen PSV (2-2), waardoor de Eindhovenaren een 2-0-voorsprong in Emmen weggaven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.