Terug

Volg Vandaag Inside

Pechvogel Van Drongelen scheurt enkelband bij rentree voor HSV

Pechvogel Van Drongelen scheurt enkelband bij rentree voor HSV

2 mrt 2021, 20:04

Rick van Drongelen heeft maar even van zijn langverwachte rentree bij Hamburger SV kunnen genieten. De 22-jarige verdediger blijkt maandagavond een scheurtje in zijn linkerenkelband te hebben opgelopen in het verloren uitduel met Sankt Pauli (1-0) in de Tweede Bundesliga. De oud-voetballer van Sparta Rotterdam is voorlopig weer uitgeschakeld.

Van Drongelen liep vorige zomer een zware kruisbandblessure op. Na ruim 8 maanden revalideren mocht hij maandagavond invallen in de beladen stadsderby met Sankt Pauli.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.