Terug

Volg Vandaag Inside

PEC Zwolle wint nipt van FC Twente dankzij doelpunt Misidjan

PEC Zwolle wint nipt van FC Twente dankzij doelpunt Misidjan

11 apr 2021, 00:54

PEC Zwolle heeft verder afstand genomen van de degradatiezone door de thuiswedstrijd tegen FC Twente met 1-0 te winnen. Virgil Misidjan maakte tien minuten voor rust het winnende doelpunt.

Misidjan tikte binnen nadat FC Twente-keeper Joël Drommel een schot van afstand van Immanuel Pherai niet onder controle had gekregen. Voor Misidjan was het zijn vierde doelpunt van het seizoen.

Nummer 13 PEC Zwolle kwam door de kleine overwinning op 32 punten en staat met nog vijf duels te gaan tien punten los van VVV-Venlo en Willem II, de nummer 15 en 16. VVV heeft nog wel een duel tegoed; de Limburgers spelen zondag thuis tegen PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.