Terug

Volg Vandaag Inside

Linssen woest na sensationeel einde bij PEC - Vitesse

Linssen woest na sensationeel einde bij PEC - Vitesse

29 feb 2020, 22:48

PEC Zwolle heeft zaterdagavond in eigen stadion in een sensationele slotfase gewonnen van Vitesse, 4-3. In de 90e minuut kwam de thuisclub op 3-2 door een benutte strafschop van Reeza Ghoochannejhad. In extra tijd maakte Oussama Tannane toch nog gelijk (3-3), 2 minuten later sloeg Pelle Clement alsnog toe voor PEC, bij een inzet die door doelman Remko Pasveer nog van richting werd veranderd.

De ontmoeting begon al even opzienbarend. Al na 6 minuten opende Gustavo Hamer de score voor de thuisclub, na te zijn vrijgespeeld door een aanval over vele schijven.

Vitesse reageerde snel. Amper een minuut na de 1-0 was het alweer gelijk. Tim Matavz haalde doeltreffende uit na weer eens een effectieve uittrap van Pasveer én het misgrijpen van twee Zwolse verdedigers. Met een prachtig schot van afstand zorgde Tannane voor de voorsprong van de Arnhemmers bij rust.

Ongeveer een kwartier voor tijd kwam PEC langszij. Kenneth Paal schoot beheerst raak op aangeven van Pelle Clement. Het was de tweede kans voor de formatie van coach John Stegeman na de hervatting. Eerder had invaller Reeza Ghoochannejhad in kansrijke positie over de bal getrapt, op aangeven van Hamer.

In de slotfase miste Ghoochannejhad nog een aardige mogelijkheid. Hij tikte net voorlangs, na een mooie voorzet van Paal. Het bleek de inleiding tot de spectaculaire slotfase.

En die slotfase was voor aanvoerder Bryan Linssen genoeg reden om boos om te zijn. Hij reageerde voor de camera bij FOX Sports.

Bekijk hieronder het bewuste penaltymoment waar Linssen boos om is:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.