Terug

Volg Vandaag Inside

BIJZONDER: PEC-verdediger nu ook sponsor van PEC Zwolle

BIJZONDER: PEC-verdediger nu ook sponsor van PEC Zwolle

30 apr 2021, 12:51

Sai van Wermeskerken van PEC Zwolle gaat zijn club voortaan ook sponsoren. De 26-jarige rechterverdediger doet dat met zijn begin dit jaar geopende Japanse takeaway Sushi Roku.

Van Wermeskerken startte zijn eettent in Zwolle zelf en treedt nu met Sushi Roku toe tot de businessclub van PEC Zwolle. De naam van het bedrijf zal op meerdere boardings in het stadion te zien zijn.

Bij Zwolle is Van Wermeskerken bezig aan zijn tweede seizoen. Dit seizoen deed hij tot dusverre mee in 22 competitiewedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.