Terug

Volg Vandaag Inside

PEC Zwolle start met zeven nieuwelingen

PEC Zwolle start met zeven nieuwelingen

10 aug 2018, 21:15

ZWOLLE (ANP) - PEC Zwolle trapt om 20.00 uur het nieuwe seizoen in de eredivisie af met liefst zeven nieuwelingen in de basis. Het middenveld en de aanval zijn volledig nieuw in het elftal van trainer John van 't Schip. PEC Zwolle moest eerder op de dag afscheid nemen van de Nieuw-Zeelandse middenvelder Ryan Thomas, die overstapte naar PSV.

Centraal achterin heeft Darryl Lachman een basisplaats. De international van Curaçao is na 4,5 jaar terug bij PEC Zwolle. Het middenveld bestaat uit de nieuwelingen Clint Leemans, Gustavo Hamer en Zian Flemming. Voorin heeft spits Mike van Duinen gezelschap van Denis Genreau en Vito van Crooy.

Bij Heerenveen heeft de debuterende hoofdtrainer Jan Olde Riekerink slechts één nieuweling opgesteld, spits Sam Lammers. De huurling van PSV krijgt voorin steun van Arber Zeneli en Nemanja Mihajlovic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.