Terug

Volg Vandaag Inside

PEC Zwolle pikt aanvaller Elbers op

PEC Zwolle pikt aanvaller Elbers op

14 aug 2018, 12:42

ZWOLLE (ANP) - PEC Zwolle heeft Stanley Elbers gecontracteerd. De 26-jarige vleugelaanvaller komt transfervrij over van Excelsior en tekent een verbintenis voor twee jaar bij de Zwolse eredivisieclub.

,,Met zijn snelheid en constante dreiging op de helft van de tegenstander, kan Stanley het elke verdediger lastig maken", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp over de nieuwste aanwinst van PEC. ,,Hij heeft scorend vermogen, geeft ons meer mogelijkheden in de voorhoede en brengt ook nog eens de nodige ervaring mee."

Elbers debuteerde in de eredivisie voor ADO Den Haag. Via Helmond Sport kwam hij in Rotterdam terecht. Namens Excelsior speelde de aanvaller 72 officiële duels waarin hij elf doelpunten maakte.

In Zwolle komt Elbers Mike van Duinen tegen. Eerder speelde de buitenspeler bij ADO en Excelsior al samen met de centrumspits.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.