Terug

Volg Vandaag Inside

PEC Zwolle kreeg meer dan vijftig keepers aangeboden

PEC Zwolle kreeg meer dan vijftig keepers aangeboden

3 feb 2021, 14:32

Het vertrek van de Duitse keeper Michael Zetterer, terug naar Werder Bremen, was zaterdag nog niet wereldkundig gemaakt of de eerste eventuele opvolgers dienden zich bij PEC Zwolle al aan. "Dan merk je wel hoe hectisch de laatste dagen voor de transferdeadline zijn", vertelt voorzitter Adriaan Visser in een column op de website van zijn club. De keuze viel uiteindelijk op Nigel Bertrams, de reservekeeper van FC Groningen.

"In totaal heeft technisch manager Mike Willems meer dan 50 keepers aangeboden gekregen", vervolgt Visser. "Werkelijk waar uit alle hoeken van de wereld, maar ook dicht bij huis. Transfervrij, al jaren clubloos, of juist aangeboden door een club die graag wil dat de betreffende sluitpost minuten gaat maken. Het is zaak om je eigen pad te blijven volgen en daar is Mike meer dan goed in geslaagd."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.