Terug

Volg Vandaag Inside

PEC Zwolle huurt talentvolle aanvaller Pherai van Dortmund

PEC Zwolle huurt talentvolle aanvaller Pherai van Dortmund

17 sep 2020, 23:00

PEC Zwolle heeft Immanuel Pherai gehuurd van Borussia Dortmund. De 19-jarige aanvallende middenvelder annex vleugelspits maakte in 2017 de overstap naar de topclub uit de Bundesliga. PEC huurt hem tot het einde van het seizoen.

Pherai, geboren Amsterdammer, komt uit de jeugd van AFC en kwam via AZ terecht bij Borussia Dortmund. Hij zat bij de club in het afgelopen seizoen vier keer bij de wedstrijdselectie, maar maakte nog geen officieel debuut in de hoofdmacht.

Pherai: 'Ik ben blij met de kans die PEC Zwolle mij geeft. Door hier te gaan spelen kan ik mij nog meer ontwikkelen. Het spelen van wedstrijden op niveau is voor mij als 19-jarige nu topprioriteit. De enthousiaste gesprekken die ik heb gevoerd met de trainer en technisch manager gaven mij het gevoel dat PEC Zwolle een concreet plan met me heeft.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.