Terug

Volg Vandaag Inside

PEC Zwolle blijft worstelen in eigen huis

PEC Zwolle blijft worstelen in eigen huis

15 dec 2018, 21:23

ZWOLLE (ANP) - Het is PEC Zwolle ook niet gelukt de thuiswedstrijd tegen NAC Breda te winnen. In het duel tussen de nummer 14 en 17 van de eredivisie werd niet gescoord.

De laatste keer dat PEC thuis met 0-0 gelijkspeelde, is alweer ruim twee jaar geleden: op 10 december van 2016 kwam zowel de thuisploeg als Willem II niet tot scoren.

PEC heeft van alle ploegen in de eredivisie de minste punten gehaald in het eigen stadion: vijf in totaal (van de vijftien). Het won er verder alleen nog maar van Excelsior (2-0) en speelde gelijk tegen Heracles Almelo (1-1). De zes andere, voorgaande thuisduels gingen verloren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.