Terug

Volg Vandaag Inside

PEC stelt Wennemars aan als prestatiecoach

PEC stelt Wennemars aan als prestatiecoach

28 juni 2019, 18:24

PEC Zwolle heeft Erben Wennemars aangesteld als prestatiecoach. De voormalig topschaatser treedt per direct in dienst van de eredivisionist. Dat gebeurt op parttime-basis.

De 43-jarige Wennemars gaat de selectie ondersteunen op het gebied van fysieke ontwikkeling, voeding en medische zaken. Het doel van zijn aanstelling is het verbeteren van het topsportklimaat bij PEC Zwolle, zo meldt de nummer 13 van afgelopen seizoen. De focus ligt op het eerst elftal, maar Wennemars zal zich ook met de voetbalacademie en kantoororganisatie gaan bezighouden.

"Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik PEC Zwolle liefheb. Het is mijn club en het doet me dan ook oprecht heel goed komend seizoen een steentje te kunnen bijdragen aan de prestaties en ontwikkeling van spelers en staf", zei Wennemars, die op de Olympische Spelen van 2006 in Turijn twee bronzen plakken veroverde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.