Terug

Volg Vandaag Inside

Payet vervangt Fekir in Franse selectie

Payet vervangt Fekir in Franse selectie

8 okt 2018, 14:53

PARIJS (ANP) - Nabil Fekir heeft zich vanwege een enkelblessure afgemeld voor de interlands van Frankrijk tegen IJsland en Duitsland. De aanvoerder van Olympique Lyon moest zondag in de Franse competitie tegen Paris Saint-Germain al na een paar minuten spelen naar de kant. Zonder Fekir incasseerde Lyon in het Parc des Princes een pijnlijke nederlaag, vooral dankzij vier doelpunten van Kylian Mbappé: 5-0.

Bondscoach Didier Deschamps heeft Dimitri Payet van Olympique Marseille opgeroepen als vervanger van Fekir. De wereldkampioen oefent donderdag in Guingamp tegen IJsland en speelt vijf dagen later in het Stade de France voor de Nations League tegen Duitsland.

De ploeg van Deschamps begon die nieuwe landencompetitie vorige maand met een gelijkspel in München tegen de Duitsers (0-0) en versloeg daarna Oranje in Parijs met 2-1. Zaterdag treffen het Nederlands elftal en Duitsland elkaar in Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.