Terug

Volg Vandaag Inside

Paul Scholes kritisch op Erik ten Hag: 'Het is in mijn optiek complete nonsens'

Paul Scholes kritisch op Erik ten Hag: 'Het is in mijn optiek complete nonsens'

7 okt 2022, 11:47

Paul Scholes heeft weinig begrip voor de uitleg van Erik ten Hag om Cristiano Ronaldo op de bank te laten zitten tegen Manchester City. De trainer wilde de 37-jarige vedette bij een kansloze tussenstand (4-0) niet laten invallen, zo verklaarde hij op de persconferentie na afloop. "Dat was uit respect voor zijn grote carrière".

Scholes vindt het onzin en denkt dat Ronaldo 'gewoon op het veld wilde staan'. "Het is in mijn optiek complete nonsens om hem vanwege zijn carrière op de bank te houden", zei Scholes in de studio van BT Sport voorafgaand aan het Europa League-duel tussen Omonia Nicosia en Manchester United.

"Die man, en dat geldt voor iedereen, wil gewoon op het veld staan", vervolgde Scholes. "Hij ziet dat de ploeg het moeilijk had in de eerste helft en wil daar iets aan doen. Ik zeg niet dat hij vier keer gescoord zou hebben als invaller, maar hij had er wel willen staan. Ik vind het van minder respect getuigen om hem op de bank te laten om de wedstrijd te bekijken", aldus de oud-middenvelder van The Red Devils.

Manchester United boekte donderdagavond een overwinning in de Europa League tegen Omonia Nicosia. Cristiano Ronaldo startte in de basis. Bekijk de samenvatting van het duel in de onderstaande video.

SAMENVATTING: Omonia Nicosia - Manchester United (Groepsfase Europa League)
3:06
SAMENVATTING: Omonia Nicosia - Manchester United (Groepsfase Europa League)



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.