Terug

Volg Vandaag Inside

'Paul Pogba mist WK in Qatar'

'Paul Pogba mist WK in Qatar'

31 okt 2022, 18:21

De Franse international Paul Pogba speelt niet op het wereldkampioenschap voetbal, dat op 20 november in Qatar begint. Hij is niet op tijd hersteld van zijn blessure, zo liet zijn manager Rafaela Pimenta maandag weten.

Pogba speelde dit seizoen nog niet voor Juventus vanwege een knieblessure, opgelopen in de voorbereiding. De 29-jarige voetballer, die afgelopen zomer terugkeerde in Turijn na zes jaar bij Manchester United te hebben gespeeld, verscheen recentelijk weer op het trainingsveld om toe te werken naar zijn officiële rentree. Volgens zijn manager heeft hij echter meer tijd nodig voor een volledig herstel.

"Na medische onderzoeken op zondag en maandag is duidelijk geworden dat Paul langer moet revalideren na zijn operatie", verklaarde Pimenta. "Het is buitengewoon pijnlijk. Hij zal om deze reden niet in staat zijn met Frankrijk op het WK in Qatar uit te komen."

Het wegvallen van Pogba is een tweede grote tegenslag voor bondscoach Didier Deschamps. De Fransen moeten in Qatar ook al N'Golo Kanté missen. De middenvelder van Chelsea heeft last van een hamstringblessure. Pogba en Kanté wonnen vier jaar geleden in Rusland met Frankrijk de wereldtitel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.