Terug

Volg Vandaag Inside

'Paul Pogba betrapt op gebruik van doping'

'Paul Pogba betrapt op gebruik van doping'

11 sep 2023, 17:54

Paul Pogba heeft na het Serie A-duel tussen Juventus en Udinese op 20 augustus een positief resultaat afgelegd bij een dopingtest. Dat meldt het Italiaanse persbureau ANSA.

Pogba kreeg een willekeurige controle en zijn testosteronwaarde was te hoog. De middenvelder kwam overigens niet in actie: hij bleef de hele wedstrijd op de bank. Juventus won het duel met 3-0. Pogba kwam wel in actie tijdens de eerstvolgende duels van Juve met Bologna en Empoli.

Een verhoogde testosteronwaarde is niet toegestaan zonder therapeutische vrijstelling, waardoor Pogba een schorsing van maximaal vier jaar riskeert. De komende tijd wordt de situatie verder onderzocht, en op basis daarvan zal een uitspraak volgen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.