Terug

Volg Vandaag Inside

'Patrick Kluivert blaast zijn trainerscarrière nieuw leven in'

'Patrick Kluivert blaast zijn trainerscarrière nieuw leven in'

27 juni 2023, 09:36

Patrick Kluivert heeft een aanbieding ontvangen om de komende twee seizoenen hoofdtrainer te worden van het Turkse Adana Demirspor. "De gesprekken bevinden zich in de afrondende fase", dat meldt De Telegraaf

De 79-voudig international, die eerder coach was bij Jong FC Twente en samen met Clarence Seedorf de leiding had over het nationale elftal van Kameroen, ziet in de opkomende Turkse club een mooie kans om zijn trainerscarrière nieuw leven in te blazen. Zijn laatste functies waren als technisch directeur bij Paris Saint-Germain en hoofd jeugdopleiding bij FC Barcelona.

Patrick is niet de enige in de familie Kluivert die deze zomer een overstap maakt. Ook Justin Kluivert heeft een nieuwe club gevonden. De jonge aanvaller is vertrokken naar de Premier League-club Bournemouth, dat als vijftiende eindigde in het afgelopen seizoen van de Premier League. Justin heeft een contract getekend tot medio 2028. Met deze transfer kan de tweevoudig international, die in 2017 doorbrak bij Ajax, nu de vijf grootste Europese competities afvinken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.