Terug

Volg Vandaag Inside

Patrick Kluivert adviseerde zoon Justin bij Ajax te blijven

Patrick Kluivert adviseerde zoon Justin bij Ajax te blijven

5 apr 2019, 13:20

Patrick Kluivert stond niet achter de keuze van zoon Justin om afgelopen zomer Ajax in te ruilen voor AS Roma. In gesprek met BBC 5 Live Sport zegt Patrick zijn zoon geadviseerd te hebben om nog minimaal één jaar in Amsterdam te blijven.

'Ik heb er met Justin over gesproken. Mijn advies was om nog minimaal één jaar bij Ajax te blijven.' Toch koos de aanvaller voor een vertrek naar Rome. 'Dat was niet op mijn advies, maar op dat van zijn zaakwaarnemer (Mino Raiola) en zijn moeder.

De oud-voetballer had zijn zoon graag nog bij Ajax zien spelen, helemaal nu de Amsterdammers succes boeken in de Champions League: 'Het was geweldig geweest als hij er nu in deze fase nog zou spelen.'

Justin Kluivert baalt bij AS Roma: 'Eigen schuld!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.